BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 08-11-2019 04:12:52

n719l0js
Membre
Date d'inscription: 08-11-2019
Messages: 2

Nike Air Max 95 Forward Orange

https://3.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/03/26/p_26061576_153341006_2661011.jpg


Hoewel ze Schoenen Nike Heren streep kort zijn, slagen deze 95's er toch in om een ​​overvloedige hoeveelheid gekleurde details te verzamelen, de resterende overlays in blauw nubuck en rood leer te kleden en alles samen te brengen met een rode, witte en blauwe badge op de tong. Beneden, sluiten een witte tussenzool en felrode Air Max-dempingseenheden het klassieke comfort van de schoen aan. Lange tijd Air Max-fans zien misschien een aantal algemene overeenkomsten met een ander rood, wit en blauw paar AM95's, een memorabele make-up uit 2004 die zijn strepen gelijkmatig verdeelt tussen de twee accentkleuren.


Het Schoenen Nike Zwart pakket van Foot Locker groeit opnieuw met wat liefde naar een andere oostkustmetropool via dit Air Max 95-duo voor Baltimore. Elk paar pronkt met een serieuze aanbidding voor de trotse stad, omdat de "Home" -versie enkele grafische afbeeldingen uitrust die vergelijkbaar zijn met de geliefde vlag van Maryland op zijn racestrepen, evenals een opvallend voornamelijk rood kleurenschema met drie koninklijke kronen op zijn tong. De "Away" -versie pronkt echter met een beetje meer B-More trots, gekleed in een Oriole-vriendelijk kleurenschema en met een speelse krabafbeelding als een knipoog naar de toonaangevende voedselexport van de stad.


Nu het Schoenen Nike Sale binnenkort achter de rug is, hebben de lessen van de vele winnende creatieven Beaverton ongetwijfeld een konijnenhol van avontuurlijke retoolings gestuurd, met een flink aantal eigen inline-aanpassingen met de Air Max 95 die nu aankomt de snijvloer. Vertrekkend van zijn standaard gelaagde kleurenblokkering en gemengde zak met materialen, gaat het Sergio Lazano-silhouet verder dan zijn constructie en voegt het geweven bovenwerk toe dat in een bijna betegelde opstelling naar de vossen stroomt. Klappen van grijs en zwart suède overkoepelen de vele met elkaar verweven synthetische stoffen, die overgaan van een heldere volt naar een meer aardachtig bruin. Open gebreid gaas voegt extra dimensie toe aan de veterunit met een rood getinte luchtbel die dit dichotome kleurverhaal verder versterkt.


De Nike Air Max 95 Forward Orange is geland bij retailers in het buitenland, en het is een exclusieve variant van de hardloper die ook wordt aangeboden in 'University Red / White'. De duidelijke bijnaam van de sneaker is een oproep terug naar Ocean Day or Sea Day, een Japanse nationale feestdag die gevierd werd tijdens de derde maandag in juli. Met een tweekleurig afwisselend kleurenschema van wit en marine over het bovenwerk van leer en mesh, krijgt de schoen ook een vleugje levendigheid met de integratie van roze accenten via de merkgebieden en Air Max-eenheid in de hiel om het helemaal af te maken.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com