BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 19-11-2019 03:53:36

fanpee@yandex.com
Membre
Date d'inscription: 19-11-2019
Messages: 2

Nike Air Max Plus Lage Prijs

Het lijkt erop dat we tegenwoordig steeds meer Nike Air Max Plus Dames/Heren hebben gezien. De vintage runner duikt hier en daar op in meer nieuwe colorways. Vervolgens gaan we kijken naar een nieuwe versie van de zij die binnenkort in de schappen kan liggen. Deze editie van de AM Plus heeft een make-up in zwart en wit. Het komt met een witte basis en heeft een all-over Nike-print in zwart. Een volledige Air Max-eenheid is aanwezig om de look af te maken.

https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-w-cd7061-101-air-max-plus-1.jpg

Een koninklijk marineblauw gaas vormt de basislaag voor de bovenkant, terwijl accenten aankomen via verweven gouden gaasdetails en plastic overlays die een ombre-stijl vervagen van oranje naar goud naar blauw aan de onderkant. Nike Air Max Plus Schoenen Een blauw nubuck-spatbord en een blauwe plastic neus completeren het bovenwerk en de middenzool heeft een tweekleurig ontwerp: wit naar voren en marineblauw naar de hiel. Het uiterlijk wordt vervolledigd door oranje Air Max-dempingseenheden en een tweekleurige plastic middenvoetschacht, plus het tijdloze TN-embleem op de hiel.

Dit esthetische duo van Nike Air Max Plus Lage Prijs bevordert een esthetiek die de afgelopen weken steeds populairder is geworden bij Nike Sportswear en biedt metallic gouden en zilveren versieringen. Met de ene kiezen voor een voornamelijk zwarte basis en de andere witte, worden vrouwelijke Swoosh Brand-liefhebbers getrakteerd op twee luxe creaties die ook iriserende effecten hebben op hun gevormde bovenwerk, waardoor een andere aantrekkelijke hoeveelheid kleur wordt toegevoegd. Deze creaties die klaar zijn voor levensstijl, worden gecompenseerd door hun mesh onderlagen en weten meteen de aandacht te trekken, terwijl ze niet te ver gaan om potentiële consumenten te overweldigen.

Het eigen logo van Nike Air Max Plus Goedkoop is misschien wel een van de meest herkenbare sneakercultuur, met een overweldigend bewustzijn van de oudste oma's tot de jongste sneakerheads. Het merk Beaverton neemt de mantel van de minimale Air Max Plus aan en herdefinieert nu de minimale bovenkant van het model met het over-branding motief dat te zien is in veel recente aanbiedingen. Naast de typische swoosh aan zowel de laterale als de mediale zijde is er een veel grotere gedrukte variant, die een dubbele logo-hit toevoegt aan een subtiel palet van zwart en wit.

Ontwerper Sean McDowell haalde de oorspronkelijke inspiratie voor het ontwerp uit een prachtige zonsondergang in Florida, waardoor het mesh-bovenwerk een opvallend ombre-effect krijgt dat vervaagt van een lichtoranje tot een levendige karmozijnrood en de schoen echt zijn bijnaam verdient. Kopen Nike Air Max Plus Golvende zwarte synthetische overlays weerspiegelen de zwaai van palmbomen in de tropische bries en branding komt aan via een klassiek Tuned Air-hielembleem en rode middenvoet swoosh. Een zwart spatbord en een doorschijnende plastic neus zorgen voor de afwerking van het bovenwerk en de schoen wordt vervolledigd door een witte tussenzool met een tweekleurige middenvoetplaat en een oranje Air Max-eenheid.

www.goodsnkr.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com