BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 09-02-2018 02:46:06

tbfgbf
Membre
Date d'inscription: 09-02-2018
Messages: 2

adidas schoenen dames zwart

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2017/12/adidas-nmd-r1-stlt-primeknit-ash-pink-release-info-1.jpg

Enkele van de beste adidas schoenen algemene releases glippen door, dus als je deze voor de eerste keer ziet, voelt het waarschijnlijk een beetje bitterzoet aan. Vorige week liet de Britse retailer Office en zijn lifestyle-gerichte offshoot Offspring twee exclusieve kleurstellingen van de adidas NMD R1 vallen, met alternatieve kleurblokkering van lichtgrijs en zachtroze.

Deze adidas schoenen heren sale is gemaakt van lichtgewicht en zacht gaas en biedt ultracomfort gecombineerd met duurzaamheid. Het is een gezellig silhouet voor deze wintermaanden nog indrukwekkender dankzij die Boost-technologie onder de voeten. Een lichte roze tint bedekt het gehele bovenwerk met tonale details. Dat omvat een lichtroze overlay op de hiel en roze gespikkelde veters.

De Primeknit-bovenconstructie biedt adidas schoenen dames zwart de kicks in donkere en lichtgrijze iteraties, naast een driekleurige adidas-branding. Een witte Boost-zool zit eronder, met zwart-witte EVA-pluggen die ook aanwezig zijn.

Verwijzend naar progressieve adidas-stijlen zoals de Micro Pacer, de Rising Star en de Boston Super, geeft de adidas nmd r1 dames sale archivalische elementen een moderne context - schokt de iconografie rondom de beroemdste producten van adidas en voegt ze samen met de ongeëvenaarde 2016-techniek. Geïnspireerd door het verleden, maar altijd gericht op de toekomst, voegt de adidas-originelen NMD zich bij deze selectie.

http://www.champste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com