BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 28-09-2019 06:02:57

ofany@messagesafe.co
Membre
Date d'inscription: 28-09-2019
Messages: 7

Nike Air Max 1 Lage Prijs

De Kopen Nike Air Max 1 bereikt zijn 'Pinnacle' met deze nieuwe collectie van Nike Sportswear, alleen voor de vrouwelijke fans van de tijdloze hardloopschoen. In trendy tonale kleuren gebouwd in premium leer, ontvangt de Air Max 1 drie smaakvolle en stijlvolle kleuren in uw keuze uit geheel gebroken wit, geheel grijs of een zwart bovenwerk met een contrasterende gebroken witte zool.

https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-319986-607-wmns-air-max-1-1.jpg

Gedurende de illustere 31-jarige geschiedenis van het toonaangevende Nike Air Max 1 Goedkoop silhouet, is het gebouwd in een overvloed aan verschillende materialen en is het ook samengewerkt door een aantal titanen uit de industrie. Of de volgende release van de sneaker een eenvoudige in-line colorway is, of als het een speciale creatie is die is gemaakt door atmos of Parra, de Air Max 1 zal altijd de aandacht trekken van zowel oude als nieuwe Nike-heads. Gekleed in een luxe assortiment van getrommeld leer, past de aanstaande druppel die je hieronder ziet ergens in het midden van de twee eerder genoemde kampen, omdat het verstoken is van enige connectie met een sneakerwinkel, maar zijn premium esthetiek heeft een notch boven normaal GR. De bovenste helft van het bovendeel is versierd in een diepe schaduw van blauw, terwijl het spatbord en de hielkap kiezen voor een opvallende karmozijnrode toon.

Nike Air Max 1 Lage Prijs is zonder twijfel een van de meest populaire schoenen op de markt vandaag. Het is erin geslaagd om meer dan drie decennia in het bovenste deel van sneakers te blijven vanwege zijn tijdloze constructie en extreme aanpasbaarheid, omdat het schijnbaar elke kleurencombinatie of materiaalcombinatie aankan die erop wordt gegooid. De nieuwste versie van het merk Swoosh over de legendarische creatie van Tinker Hatfield is een damesversie "Diffused Taupe" met een zachte mix van aardse mauve en taupe tonen. Een mauve gaas dient als de basis en verschijnt ook op het kwartpaneel swoosh, terwijl taupe accenten aankomen via de modder, hiel, middenvoet en tong. Een lederen logopatch is op de tong gestikt voor een premium gevoel en de schoen wordt vervolledigd door een klassieke witte tussenzool en gomzool.

Ongeacht het seizoen, Nike heeft je altijd bedekt met frisse uitvoeringen van een van de meest iconische sneakers in zijn illustere geschiedenis, de Nike Air Max 1 Schoenen. En met de zomer in aantocht en de herfst die klaar is om te beginnen, heeft de Swoosh je ingesteld met een "Blue Recall" kleurenschema dat er op elk moment van het jaar goed uit zal zien. Gebruikmakend van de suède constructie van deze AM1, staat dit koele blauw centraal op het gebruikelijke spatbord en op de wreef van de sneaker.

Van ontwerp tot ontwerp, de rijke geschiedenis van de Nike Air Max 1 Dames/Heren komt aan op een volledig, intiem display hoewel het "Sketch To Shelf" -pakket, dat de OG in een vorm van barebones schildert en verwant is aan de Tinker Hatfield-mock-up tijdens het taggen langs een paar ontdaan van kleur en versierd met markeringen van exacte specificatie. De laatste is aantoonbaar eenvoudiger omdat de kleurblokkering nul is en de accenten minimaal zijn, alleen de voorkeur geven aan de stippellijnen, denotatieve typografiehits en contraststiksels in donkerzwart. Gemakkelijk de ster van de show, het wit en rood van de iconische colorway trekt zich letterlijk letterlijk langs zichzelf, met gehaast vullen langs alle panelen met als thema toewijding.

www.schoenenstyle.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com