BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 19-11-2019 03:23:47

fanpee@yandex.com
Membre
Date d'inscription: 19-11-2019
Messages: 2

Kopen Nike Air Max Plus

Herfst is het seizoen van plaid, strepen en patronen. Kopen Nike Air Max Plus Niet heel warm genoeg om een ​​t-shirt te dragen en niet altijd koud genoeg voor een hoodie, biedt het overgangsseizoen het ideale weer voor alle flanellen met patronen en gelaagde stukken die je de hele zomer in je kast hebt opgeborgen. En als het gaat om patronen, zijn er maar weinigen die zich opstapelen met een klassieke geruite ruit. De tijdloze look schreeuwt gewoon naar beneden, en nu kun je hem zowel op je schoenen als op je shirt laten schommelen, omdat Nike de Air Max Plus heeft versierd met een tartan-print.

https://www.apparentshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/N/ONE0200.jpg

Het gehele bovenwerk - van de toebox tot de middenvoet en de tong - is gekleed in een traditionele rode, gele en groene plaid. Nike Air Max Plus Verkoop De opvallende plastic overlays van de Plus komen in het zwart en verdere zwarte accenten komen op het spatbord, de teenkooi en de reflecterende hiel om ervoor te zorgen dat alle aandacht wordt gericht op de gedurfde print. Een zwarte tussenzool en gele hiel Air Max bubbel rond de look, en een kleine hit van branding wordt geleverd door de Tuned Air-badge op de hiel.

Nike's recente cascade van zwaar logo-ed releases komt gelijk in de zomerdagen voor honden. Nike Air Max Plus Goedkoop Alles van de Air Force 1 tot de Air Max 1 en de Huarache heeft deze zomer de volledige behandeling gekregen, en het nieuwste silhouet voor een nieuwe all-over logoprint is de Air Max Plus. Dit is niet de eerste Plus die een alternatieve logo-opname kreeg, omdat de klassieke trainer eerder werd gevraagd om te dienen als onderdeel van het "Just Do It" -pakket. Deze iteratie is echter aanzienlijk anders: het sportieve Tuned Air-hiellogo wordt gebruikt voor een print en arriveert helemaal over de bovenkant in een oscillerend patroon ondersteboven en met de rechterkant naar boven voor een interessant optisch effect.

De Nike Air Max Plus Schoenen heeft een rijkelijk 20-jarig jubileum genoten in 2018. Van heruitgave in klassieke kleurstellingen zoals de "Sunset" en "Hyper Blue" plus wordt gedragen in een gemodificeerde versie op het podium door Drake voor de duur van zijn "Scorpion" "rondleiding, het klassieke silhouet heeft bewezen dat zijn ontwerpethos de tand des tijds doorstaat. Nu is het opgedoken in een nieuwe "Blue Void" met een eenvoudige basis met kleurrijke accenten - zoals de Plus gewoon is.

Een koninklijk marineblauw gaas vormt de basislaag voor de bovenkant, terwijl accenten aankomen via verweven gouden gaasdetails en plastic overlays die een ombre-stijl vervagen van oranje naar goud naar blauw aan de onderkant. Nike Air Max Plus Heren/Dames Een blauw nubuck-spatbord en een blauwe plastic neus completeren het bovenwerk en de tussenzool heeft een tweekleurig ontwerp: wit naar de voorkant en marineblauw naar de hiel. Het uiterlijk wordt vervolledigd door oranje Air Max-dempingseenheden en een tweekleurige kunststof middenvoetschacht, plus het tijdloze TN-embleem op de hiel.

www.apparentshoe.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com