BA 1 Philosophie ULB

Forum indépendant du BA-1 de philosophie

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bonjour, bonsoir, salut...

#1 11-06-2020 04:33:04

jryciwko
Membre
Date d'inscription: 11-06-2020
Messages: 1

Adidas Pharrell Williams NMD Hu Human Made Wit/Scarlet/Zwart

https://i.ebayimg.com/images/g/jooAAOSwTYZdrMCV/s-l640.jpg


Meer kleurstellingen van de Adidas Schoenen Grijs staan ​​gepland om te debuteren en het wordt onthuld in een "Unique Future" -vertolking. Het donkergroene bovenwerk van de sneaker heeft levendige tinten van limoengroen en dennengroen en wordt gecompenseerd door neongroen dat prominent aanwezig is op de veterkooi en EVA-inzetstukken. Bovendien zijn de gemarkeerde woorden "UNIQUE" en "FUTURE" geborduurd op respectievelijk de rechter- en linkerschoen, gevolgd door reflecterende veters en merkhakken. Ten slotte maakt een witte Boost-tussenzool en een rubberen loopzool met gomspoor het ontwerp af.


Voor het herfst / winterseizoen zullen Adidas Schoenen Dames Zwart nieuwe kleuropties van het NMD Hu-silhouet uitbrengen. Een daarvan is deze trail-ready adidas NMD met een bovenwerk in marineblauw met een lichtblauwe veterkooi, EVA-inzetstukken en reflecterende veters. De uitdrukking 'Dreams Vision' met een White Boost-tussenzool en een rubberen Gum-loopzool maken het ontwerp compleet.


Er is weer een nieuwe Adidas Schoenen Running onthuld en het is in een "Love Other" -thema dat een perfect thema lijkt te zijn voor Valentijnsdag. Het hoogtepunt van het model is sportief felrood aan de bovenkant met een donkerrode tint voor de kanten kooi en EVA-inzetstukken, en is gericht op het bovenwerk met de woorden 'LOVE' en 'OTHER' in respectievelijk wit op de rechter- en linkerschoen. Tot slot maken reflecterende veters, gevolgd door een witte Boost-tussenzool en een felrode rubberen buitenzool, het ontwerp af.


Afronding van het kwartet van ton-uppered Adidas Pharrell Williams NMD Hu Human Made Wit/Scarlet/Zwart is deze prettige en no-nonsense "Cream White" iteratie van de populaire lifestyle schoen. Deze simplistische versie van de populaire slip-on komt op 1 september uit naast drie andere adidas NMD Hu TR-opties en heeft een monochrome, off-white tint die met trots 'BREATHE THROUGH' op de bovenkant borduurt, met een stevige rubberen zool de pure casual lifestyle-esthetiek van het model.


https://www.packnieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com